Werkwijze

Adviesbureau Dekker Engineering legt zich toe op het ondersteunen van de aannemer in de uitvoering. Wij zijn de vaak ontbrekende schakel in de samenwerking tussen de (onder-)aannemer, hoofd-constructeur, opdrachtgever, overheid, gemeente en/of gebruiker op het gebied van tijdelijke hulpconstructies.

Na het doorspreken/doornemen van een project wordt in een budgettering nauwkeurig vastgelegd welke werkzaamheden worden uitgevoerd. Middels een koppeling van deze werkzaamheden aan uren en tarieven wordt een budget samengesteld.
Bij opdracht wordt het project uitgewerkt, waarbij de urenbegroting door de tekenaar/constructeur wordt bewaakt. Facturatie vindt plaats a.d.h.v. bijgesloten duidelijke en heldere urenregistratie.

Wij kunnen u de service bieden van “inhouse” plotten en scannen op grootformaat, in kleur op papier en watervaste onscheurbare drager Tyvek. Hierdoor kunnen we snel reageren, en behoren insteekhoezen tot het verleden. Wij zijn er trots op dat wij deze toepassing in NL in samenwerking met de leverancier als eerste hebben mogen toepassen in deze branche.